Oavsett storlek på ditt företag

Oavsett storlek på ditt företag

maj 15, 2020 Av av patrick_pettersson

Hur litet eller stort ditt företag än är så kommer du att njuta av att anlita professionell kontorsstädning. Är du egenföretagare blir det ett trivsamt inslag i veckan eller månaden när städfirman kommer och förgyller din arbetsdag, samtidigt som de snyggar till och rensar upp. På ett litet eller medelstort företag är det troligtvis lagom att ha städning en gång i veckan och kanske en extra storstädning med polering av golv etc per halvår. Har ni specifika behov eller önskemål så lägg fram dem till din städfirma så skräddarsyr de lösningar för er. Om ni själva slipper städa får ni tid över till annat viktigt.

 

Hög standard

Anlita en proffsig firma som håller en hög och jämn standard på kontorsstädning i stockholm. Med ett välstädat och trivsamt kontor är de anställa mer effektiva, då de trivs och tycker om att gå till jobbet. Även kunder uppskattar och förutsätter ofta att företag de besöker är välstädade och hålls snygga och rena. Konferensrum, kontorslandskap, toaletter, entre och kapprum en kontorsmiljö består av fler miljöer än man oftast tänker på. Att hålla dem skinande rena så de doftar gott – på miljövänlig väg är en god investering för hälsa och trivsel.

 

 

Många olika leverantörer

I en stad som Stockholm finns naturligtvis en mängd olika städbolag och det gäller att hitta det företag som passar bäst att utföra just er kontorsstädning. Prismässigt, personkemi och värderingar. Vilka städprodukter använder de? Vilka arbetsförhållanden har de och hur professionella är de? Ni vill ju inte ha en galen städare som kommer in och stör er personal under kontorstid. Kontakta några olika städfirmor och be om offert. När priset passar er bjuder ni in till möte. Låt städfirman presentera sitt förslag på städschema och hur det skulle utföras hos just er.  Troligen vill ni även träffa den person som kommer att städa hos er.