Städa som ett proffs

06 november 2019 william_eriksson
Städa som ett proffs

Det är ganska enkelt att städa som ett proffs även om det faktiskt ibland är smartare att anlita proffs. Framför allt när det kommer till städning av kontor och fastigheter. Den främsta anledningen är såklart tiden. När anställda städar så tar det tid från de egentliga uppgifterna. Själva städningen kan också leda till viss irritation och det finns risk att det till slut blir bara en anställd som städar. När du ska anlita proffs så finns det såklart lite att tänka på. Det är inte svårt att hitta kontorsstädning i Stockholm men det kan vara svårare att välja företag.

 

 

Tänk smart

 

När du ska skicka ut offertförfrågningar så kan det vara bra att svara på lite frågor. Den första frågan är egentligen hur ofta du vill ha städat. Det avgörs till stor del också av vilken verksamhet du bedriver. Är det många som går in och ut så kanske du behöver städning lite mer frekvent. Är du osäker så ring till företagen och fråga. De har stenkoll på städning. Tänk också på hur svårt eller lätt det är att städa i dina lokaler och vilka tider som passar. Dammsugande när alla sitter i telefon med kunder är ju inte en höjdare.

 

Boka möte med städfirman

 

När du står inför att välja mellan två företag så boka tid med dem. De kan med fördel komma till dig så kan ni gå igenom behoven på plats. Det ger dig också en känsla av trygghet. För trots allt ska du känna dig trygg med att ha en städfirma hos dig. Det är ju troligt att städfirman kommer vara i lokalerna när ingen annan är där. När du träffar städfirman så kan du med fördel skriva en lite checklista så du får med alla punkter på mötet. Du kan också ställa frågor om miljömärkning och försäkringar. Försäkringar kan vara extra bra att dubbelkolla.