Är du ute efter ett kontorshotell i Stockholm?

27 augusti 2021 william_eriksson

Känner du dig lite ensam där hemma när du sitter och arbetar om dagarna? Frilansar du som skribent och känner att du börjar bli lite väl introvert och osocial? Då behöver du komma hemifrån lite grann. 

Det behöver inte alls vara särskilt ensamt och trist att ha eget företag och arbeta ensam. Genom att ta in på ett kontorshotell i Stockholm så får du helt plötsligt kollegor från flera olika branscher att samtala med under arbetsdagen.

Ett kontorshotell fungerar som ett vanligt hotell fast med rum för kontor. Det finns en receptionist som hälsar alla välkomna och den där första härliga morgonkoppen med kaffe kommer stå färdigt när man kommer dit. 

Kontorshotell ger känslan av att ha en arbetsplats som är utanför hemmet. Man behöver inte sitta hemma och arbeta ensam hela dagarna fastän man frilansar. 

Checka in på ett kontorshotell

Är man en person som tycker om kontakt med andra människor och om man är väldigt social, ja då kan det vara svårt i längden att arbeta hemifrån som frilans. Men på ett kontorshotell får man det behovet tillgodosett. På kontorshotellet finns allting man kan behöva. Teknik och rum för konferenser eller andra möten finns att boka för alla, oavsett bransch. 

Går datorn eller skrivaren sönder på kontorshotellet så kommer det finnas någon som kommer och ordnar det. Det är alltså ingenting man behöver tänka på att göra själv. Städning och att hålla kontoret snyggt och prydligt är det också någon annan som gör. 

Det enda man behöver göra är att komma dit och checka in för dagen för att utföra sitt dagliga arbete. Det låter ju hur enkelt och perfekt som helst, eller hur? Kolla om det finns kontorshotell i närheten just i din stad där du kan sitta om dagarna och skriva och samtidigt få träffa andra människor.