Chans att lära känna varandra på konferens i Värmdö

21 juli 2021 lily_hansen

Om man ändå ska hålla en konferens, varför inte tänka över den lite mer. Gör den till mer än bara en konferens. En dag där alla på jobbet får en rolig dag, en avslappnad dag. Och en chans för er alla att lära känna varandra på ett bättre plan. En arbetsplats är alltid mer bekväm om kollegerna funkar bra tillsammans. 

Efter konferensen kanske man till och med har vinkvällar tillsammans, vilken lycka. Det finns med andra ord stora möjligheter att hålla en riktigt bra konferens som kan leda till något bättre för er alla på arbetsplatsen. 

 

Hur får man till en bra konferens?

Det krävs en noggrann planering för att få en lyckad konferens. En del bara håller dem och vill ha det överstökat. Medan andra lägger lite mer planering i det hela. För att få det bra behöver man välja en bra plats att hålla till på. 

Konferens i Värmdö kan vara ett exempel. Det ska gärna vara enkelt att ta sig dit, även för dem som inte har körkort. För man kan trots allt inte anta att alla har körkort. Går det bara kollektivtrafik dit så blir det bra. Vill man kan man även ta konferensen så den är i närheten av några bra matställen. 

 

 

Tillräckligt stor lokal

En annan sak är att se till att lokalen är stor nog. Ni vill inte behöva sitta i en klunga och trängas hela dagen. Det finns en del som även väljer att hålla sina konferenser på hotell, som spahotell för att göra det extra lyxigt. Allt handlar om vad man vill och vad man kan. 

Utöver det bör man ha tillgång till lite frukt och dryck som man kan fylla på med. Det är ofta en lång dag och det är alltid bra att få i sig lite extra energi.