Designgolv för dagens moderna hem

Designgolv för dagens moderna hem

juli 20, 2021 Av av jonas_olsson

Ett designgolv är inte bara ett golv som är skapat av en känd designer, eller som på annat sätt har fått en högre kvalitet i sitt skapande. Det som kallas för designgolv, från exempelvis https://www.amtico.com/se/lvt/produktsoekning/DC357/, är ett golv som du vet att du kommer vara en av få som har. Och inte enbart på grund av en begränsad upplaga, utan på grund av att du ges möjligheten att kunna påverka resultatet själv.

Med ett designgolv kan du skapa olika mönster och läggningar som gör att du får en känsla av hög kvalitet i ditt hem. Det blir ett golv som lyfter hela hemmet till högre nivåer. Men även ett golv som du vet kommer hålla länge. Den känslan gör att du kan vilja satsa mer på övriga delar av huset också. Och vem vet var allt kommer sluta, när du väl går loss på alla hemmets ytskikt med fullt fokus på personlighet och kvalitet.

 

Det där lilla extra golvet

Man behöver inte vara god kännare av golv för att kunna se och känna om ett golv är av hög kvalitet och genomtänkt av någon som är duktig på design av golv. Det gör att det är lite extra roligt att kunna lägga in ett designgolv i ditt hem. Även om du inte är den som satsar på lyxigare ytskikt för övrigt. Du kan börja med ett rum och sedan ta det så sakteliga framöver. Kanske kan det bli ett nytt intresse och få dig att se ditt hem annorlunda?

Men hur ska du lägga ett designgolv för att det ska ta upp det bästa i rummet? Där kan du få hjälp av leverantören, så att du får ut mesta möjliga av ditt vackra golv. För det är en konst att veta vilka material som passar ihop och vilken läggning som passar för ditt rum.