Håll smuts, damm och bakterier borta från arbetsplatsen med professionell kontorsstädning

Håll smuts, damm och bakterier borta från arbetsplatsen med professionell kontorsstädning

mars 9, 2021 Av av Cecilia Olsson

Smuts, damm och bakterier är inte något som borde finnas på en arbetsplats. Förutom att det inte ger någon trevlig känsla då man vistas i ofräscha lokaler så är det dessutom dåligt för hälsan att utsättas för damm och bakterier. Damm i luften kan vara väldigt irriterande för luftvägarna och dålig luft kan framkalla huvudvärk, trötthet och även andra symtom som påverkar arbetsförmågan negativt. Det är aldrig en bra idé att låta bakterier frodas och spridas på en arbetsplats, förutom att det är ofräscht så kan det bidra till onödigt hög sjukfrånvaro. 

Proffs gör det bästa jobbet

Det är sällan det finns tid för städning på ett kontor och den bästa lösningen är oftast att anlita ett städföretag som kan ta hand om städningen på ett professionellt och effektivt sätt. Det gör att de anställda kan fokusera på sina huvudsakliga arbetsuppgifter och fortfarande kunna njuta av en ren inomhusmiljö. Det gör i sin tur att arbetet kan flyta på mycket smidigare med välmående personal som orkar göra sitt jobb. 

Kontorsstädning baserad på behov 

Stockholms Allstäd AB är en städfirma som erbjuder skräddarsydda städtjänster där kundens behov står i fokus. De ser det som deras uppgift att finnas till hands när kunder behöver deras professionella hjälp, kunskap och erfarenhet som leder till en klanderfri kontorstädning. De är väldigt flexibla vilket innebär att arbetet de utför blir mer prisvärt. Till skillnad från vissa andra städfirmor som erbjuder färdiga “paket” så skapar Stockholms Allstäd en lösning utifrån de behov som finns, vilket gör att man betalar endast för de tjänster som man har nytta av. 

Stockholms Allstäd kan hjälpa till med att putsa fönster, skura golv, vattna blommor, tömma papperskorgar och mycket mer, allt utifrån de behov som finns. De utför dessutom jobbet under de tider som passar bäst. Det kan man kalla skräddarsydd städning.