Hitta rätt gasolflaska till äventyret

28 januari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Gasol är en mycket användbar energikälla inom olika företagsbranscher, men man har också stor användning av det som privatperson. Till exempel så kan gasolflaskor vara något av det viktigaste att komma ihåg att ta med när det är dags för campingsemester. Oavsett om man ska bo bekvämt i husbil eller om man planerar att tälta. Har man gasol med på resan så kan man alltid ha möjlighet att laga varm mat och även se till att maten håller sig kyld i kylskåpet (något som såklart gäller den som semestrar med husvagn eller husbil eftersom man sällan tar med sig ett kylskåp när man ska ut och tälta). 

Ett campingkök som drivs av gasol har många fördelar

När man tältar eller är ute på en lång vandring så kommer gasolen till användning genom att den ger bränsle till gasköket. Gaskök är en mycket praktiskt, portabel kokutrustning som inte sotar ner kärlen man använder (till skillnad från andra portabla varianter). Man kan använda gasolköket till att värma både mat och dryck, något som är gott och välbehövligt när man är ute på äventyr.

gasoltub, gasoltuber, gasolflaska

Ytterligare fördelar med gasolkök jämfört med stormkök som drivs med exempelvis T-röd är att de värmer upp betydligt snabbare och gasolen tar inte heller slut lika fort som spriten. Det finns två varianter när det kommer till gasoldrivna campingkök, det finns de som kopplas direkt på gasolflaskan och sedan finns det de som man kopplar via en slang.

Gasoltuber för alla möjliga ändamål

Oavsett om man behöver en gasflaska till campingköket, gasol till sin husbilssemester eller behöver gasoltuber till något helt annat så kan man hitta det hos Primagaz. Primagaz erbjuder ett brett utbud av gasoltuber i olika utföranden och storlekar. På deras hemsida kan man enkelt söka efter den produkt man behöver genom att klicka i vad man har tänkt använda gasolen till. Är man företagare och vill ha trygga leveranser av gasol så fixar de även det.