Hyr plats på kontorshotell i Stockholm och få en smidig lösning som lönar sig på flera sätt

14 juni 2022 Cecilia Olsson

editorial

Ett kontorshotell är en otroligt smidig lösning för det lilla företaget eller den som arbetar ensam som frilansare eller egenföretagare. Genom att hyra plats på ett kontorshotell så slipper man lägga pengar och energi på inventarier, underhåll och reparationer av allt från fastigheten till kontorsmaskiner. Det är också en perfekt plats att hitta likasinnade människor som man kan utbyta kunskap och erfarenhet med under raster i de gemensamma utrymmena. Man kan helt enkelt få en inspirerande miljö utan att behöva driva, eller arbeta på, ett stort företag.

Kontorshotell i Stockholm med mycket att erbjuda

Kontorshotell erbjuder en gemenskap samtidigt som det är möjligt att arbeta ostört på sitt hyrda kontorsrum. Man kan helt enkelt få det bästa från två världar utan att behöva binda upp sig till ett långt löpande och dyrt kontrakt.

Att driva ett nystartat företag eller arbeta som frilansare innebär ofta att man kan vara osäker på hur kommande period kommer att se ut gällande inkomster, då är det klokt att inte binda upp sig i långa avtal och dyra fasta kostnader.

kontorshotell

Kontorshotellsgruppen erbjuder kontorshotell i Stockholm på två platser; Bromma och Söderort. På bägge platser får man bland annat bemannad reception som finns där för att hjälpa både hyresgästerna och deras besökare. Kontorshotellen har mysiga loungeområden med sköna soffor och fåtöljer för rasten eller mötet samt fullt utrustade kök och moderna matsalar. Det är även möjligt att hålla egna utbildningar och konferenser i Kontorshotellsgruppens utbildningsrum, som även de finns på bägge kontorshotellen i Stockholm.

Kontorshotell med flexibla och lönsamma lösningar

Hos Kontorshotellsgruppen är det möjligt att hyra kontorsrum under både korta och långa perioder, med flexibla uppsägningstider. Det gör att man inte behöver oroa sig för att sitta fast vid en alldeles för stor eller dyr lokal om behoven inom företaget skulle ändras.

Kontorshotellsgruppens kontorshotell är dessutom hundvänliga, vilket betyder att man får ta med sig sin fyrbenta vän till kontoret och behöver därmed inte ordna med dagmatte eller hunddagis. Något som även det kan innebära lägre utgifter varje månad.