Inomhus frigolitskyltar på firman

21 juni 2021 lily_hansen

Frigolitskyltar är inte bara snygga, de är också lätta. Tänker du på sådan frigolit som man har som förpackningsmaterial, är det inte riktigt den formen en frigolitskylt har. Skyltarna skärs ut med datorer, och de får en snygg plexiglasyta, så de är verkligt fina på väggen i entrén.

Frigolitskyltar passar i olika sammanhang. På en husfasad eller på taket syns de. Inhomhus frigolitskyltar kan man bland annat ha på sportevenemang eller på mässor.

 

Färgmatcha skylten med din logotype

Du kan ta din logotype och bara förstora den, så har du motivet klart för din frigolitskylt. Men du kan också anknyta till de produkter du säljer och låta skylten få en annan form än bara fyrkantig. Säljer du hus, kan skylten ha formen av ett hus, bara för att nämna en idé och ett exempel på hur man kan tänka.

Det bästa med frigolitskyltar och all skyltning i övrigt är att det är en hållbar reklam. Den gäller så länge den sitter kvar. I jämförelse med annan reklam, som till exempel annonser, ger den ett mer bestående intryck. Om du vill kan du beställa presentreklam med samma logotype eller bild som skylten, och en isskrapa eller ett paraply är också en långlivad reklam.

 

 

Frigolitskyltar drar ingen ström

När du har satt upp din frigolitskylt kostar den inte mer. Du behöver inte betala någon elräkning för den, och den ger en långvarig och uppseendeväckande reklam. När den är betald kostar den inget mer i drift.

Det finns företag som gärna tillverkar din skylt enligt dina önskemål. Ta kontakt med en sådan firma och be dem att visa referenser på tidigare utförda skyltar. Det kan nog ge dig stor inspiration. De brukar ha många spännande produkter i sitt sortiment, så låt dig inte begränsas till att bara tillverka en skylt. Du kanske vill ha företagskläder, kepsar eller annat också.