Kan ett minireningsverk vara något för dig?

29 juni 2022 patrick_pettersson

editorial

Behöver du en uppgradering för din sommarstuga? Är inte avloppet längre godkänt och du behöver se över nya möjligheter att ta hand om avloppsvattnet? För dig som har ett enskilt avlopp, så finns där en perfekt lösning, jo helt enkelt ett minireningsverk. Ett minireningsverk är precis som ett stort reningsverk, förutom att det är mini. Det innebär att det är gjort för att rena mindre mängder avloppsvatten, men det gör fortfarande ett lika bra jobb. 

Ett minireningsverk är lösningen för väldigt många villor och fritidshus, det kan även vara en lösning för dig. Det finns olika typer av minireningsverk och även dessa finns i olika storlekar. Är det en villa ni bor i, så behöver ni såklart mer och effektivare rening än om det är en sommarstuga ni vistas i då och då. Allt detta får ni hjälp med om ni köper ett minireningsverk från https://www.augustsverige.se/minireningsverk/.

 

minireningsverk

Är ni två så kan ni dela 

Att köpa fritidshus tillsammans med en vän eller familjemedlem kan ses som väldigt fint. Men visst är det skönare att ha varsitt istället för att behöva dela. Ni kan ju ha turen att hitta två stugor som ligger precis bredvid varandra så ni kan umgås som ni vill, men ändå vara ensamma när ni vill. Dessutom kan du då dela på ett minireningsverk med din granne. 

Det blir billigare både för er och grannen, både vid inköp och vid slamtömningar. Man behöver ha en modell som passar just för att delas med andra. Men som sagt, vänder ni er till ett bra företag så kommer de ta er igenom processen. De hjälper er att hitta rätt bland alla minireningsverk och såklart även med installationen av det. Med ett minireningsverk följer ni regler och lagar samtidigt som ni värnar om miljön. Det kan dessutom vara ett helt doftfritt minireningsverk.