Köp begagnade pallställ i Stockholm

27 juni 2022 patrick_pettersson

editorial

Att handla begagnat är bra både för miljö och plånbok. Det gäller inte bara vintagekläder och fräcka möbler, utan även industriell utrustning. När det gäller stora mängder material eller utrustning, sparar man många kronor på att handla begagnat, och  på så vis kan man få hög kvalitet till ett lägre pris. Det kan även göra att man har råd med bättre kvalitet än man annars hade haft råd med. 

På den industriella begagnatmarknaden finns allt, från truckar och traktorer till traverser och pallställ. Just pallställ är tacksamt att köpa begagnat, eftersom du själv väljer vilka delar du behöver. Kanske är du endast i behov av att komplettera ditt befintliga ställ med halvpallsinlägg, eller ersätta en skadad gavel.  Det finns även möjlighet att köpa ett helt pallställ, anpassat efter dina behov. 

 

begagnade pallställ

God kvalitet

Många väljer bort begagnat eftersom de är rädda för att materialet ska hålla sämre kvalitet, gå sönder fort eller vara utslitet. Då kan det vara skönt att veta att alla begagnade pallställ är besiktigade och godkända, så att du kan känna dig tryggPallställen är besiktigade av proffs som vet vad som krävs för en säker arbetsmiljö. 

Begagnade pallställ är ett utmärkt alternativ om du behöver utöka din lagerkapacitet fort, eftersom de finns tillgängliga för omedelbar avhämtning eller leverans. Det kan även vara skönt att veta att du genom samma företag även kan sälja dina egna begagnade ställ eller lagerinredningar. På så vis kommer det du inte längre behöver någon annan till gagn, vilket i sin tur är både hjälpsamt och miljövänligt.

När du både köper och säljer begagnade pallställ med hjälp av samma företag, ger det dig en annan känsla av familjaritet och trygghet, och du slipper krångla med Blocketannonser och köpare som inte dyker upp. Ett lättare sätt att ta ansvar för miljön, samtidigt som du sparar pengar.