Lyxig känsla med glassystem

Lyxig känsla med glassystem

februari 25, 2020 Av av jenny_olsson

Glaspartier på en byggnad kan verkligen förhöja känslan. När man ser byggnaden utifrån känns det nästan lite lyxigt och framförallt som det är påkostat och ligger rätt i tiden. Även invändigt har det sina fördelar. Går man i en butik med massa glaspartier känns det plötsligt mindre instängt och man får nästan känslan av att gränserna mellan inne och ute suddas ut. 

Även i restauranger och caféer kan stora glaspartier verkligen göra sitt. Sitter man på markplan kan man se hur det rör sig ute på gatorna med bilar och människor som rör sig fram och tillbaka. Sitter man i ett högt hus och restaurangen eller caféet ligger på något av de övre planen kan man istället få en fantastik utsikt och här är det häftigt att sitta när såväl solen skiner som när regnet faller mot glasrutorna. 

 

Om man har en butik som man designmässigt vill ge ett lyft är glas ett bra och stilsäkert inslag att använda sig av. Det känns modernt och hållbart. UpGlaze AB projekterar, tillverkar och installerar structural glazing, glastak och glassystem för fasader. De arbetar alltid på hög teknisk nivå, har material och utför arbeten med kvalitet och har ett gott öga för design och estetik. Med hjälp av deras kunnande som ledande glasentreprenörer kan man få sin fasad precis så som man önskar. När de utför ett projekt gör de det i nära samarbete med en kunden vilket resulterar i ett slutresultat som blir som man som kund förväntat sig. Vad man än bygger vill man som kund anlita en firma som känns seriös och som kan hjälpa en att genomföra sitt drömprojekt och UpGlaze AB har både erfarenhet och utför alla jobb med känsla och kvalitet. 

De kan dessutom utföra jobbet med totalentreprenad, där stommen som ligger bakom ingår. Stomme som till exempel kan innehålla stagkonstruktion av rod-trådar med spridare som en båtrigg eller rymdfackverk av runda stålrör. Deras system kan dessutom kompletteras med skjutdörrar, karuseller, öppningsbara enheter med automatik, solskyddsannordningar som gardiner och persienner och så vidare.