Råd när du väljer företag för bevakningstjänster

14 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

Råd när du väljer företag för bevakningstjänster

En sak som är viktig att ha i åtanke när du väljer larmtjänst är deras svarstid. Övervakningstjänster är viktiga för att skydda ditt företag och dina produkter, men om de inte har en bra svarstid gör de inte sitt jobb ordentligt. det vill säga det spelar inte så stor roll om larmet går och ingen reagerar på det.

Många företag väljer att välja den första övervakningstjänsten de hittar, men det är inte alltid den bästa idén.

Du bör alltid undersöka svarstiden för olika larmtjänster innan du fattar ett beslut. På så sätt kan du vara säker på att du väljer det bästa möjliga alternativet för ditt företag. Desstuom finns det en mängd olika tjänster och det kan var bra att ha bra koll på terminologin innan du väljer bevakningsföretag och binder dig för en tjänst. Här är några viktiga saker att tänka på:

– Upptid: Detta är den procentuella andelen av tiden som en övervakningstjänst är i drift. Du vill välja en tjänst med hög drifttid så att du kan vara säker på att ditt larm går igång när det ska.

– Svarstid: Detta är hur lång tid det tar

Bevakningstjänster

Ställ frågor

När du är i kontakt med ett larmföretag fråga om dessa olika saker och jämför företag mot företag. Se också till att fråga om den genomsnittliga svarstiden för deras tjänster. Detta är en viktig faktor när du väljer övervakningstjänst.

Du bör också ta hänsyn till de avgifter som är förknippade med varje företag. Vissa företag kommer att ha högre månadsavgifter, medan andra kan ha lägre avgifter men kräver ett långtidsavtal. Tänk på din budget och dina behov när du fattar ditt beslut.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta experter inom området. De hjälper dig gärna att hitta rätt larmtjänst för dina behov. Ett tips är att kolla https://www.secass.se/bevakningstjanster/.